Warmhoudkast Hold-o-mat

De warmhoudkast van Hugentobler kan naast het warmhouden van eten ook gebruikt worden als oven waarmee u op lage temperaturen kunt bakken. U kunt de warmhoudkast bijvoorbeeld gebruiken om uw vlees s ’nachts langzaam te garen of overdag te laten rusten voor het uitserveren. U kunt zelfs biefstukjes een paar uur later uitserveren zonder dat ze doorgaren. Verder kunt u ook friet een kwartier lang knapperig houden voordat u het uitserveert. De warmhoudkasten van Hold-o-mat zijn verkrijgbaar in een drie-, vier- en zevenlaags uitvoering.

Makkelijk in gebruik

Het OLED display van de warmhoudkast zorgt ervoor dat u makkelijk door programma’s en functies kunt wisselen en kunt aflezen wat de status van uw bereiding is. De Hold-o-mat is verkrijgbaar met een kerntemperatuurmeter die u verteld hoe warm uw vlees op het moment is. Doordat de Hold-o-mat hermetisch is afgesloten voor vocht is hij erg makkelijk schoon te maken. Het inzet rek van de warmhoudkast is er zo uit te halen en kan gewoon in de vaatwasser.

Mobiel

Door de omvang van het apparaat, de hendels aan de zijkant en het feit dat hij op 230V gebruikt kan worden is de warmhoudkast ontzettend handig om mee te nemen op locatie. De Hold-o-mat kan zelfs 10 minuten zonder stroom nog zijn warmhoud functie blijven gebruiken! Erg handig dus wanneer u cateraar bent.

Hold-o-Mat 711

Met de 711 uitvoering heeft u in feite een 411 op een 311 maar het gemak van één apparaat met hetzelfde bedieningspaneel en aansluiting op stroom.

Hold-o-Mat 411

Het nieuwe OLED-display biedt een beter overzicht van alle temperaturen en de innovatieve magnetische kerntemperatuursensor.
warmhoudkast

Hold-o-Mat 311

Wereldleider op het gebied van warm houden onder de ideale vochtigheids- en temperatuur condities.
warmhoudkast

Meer te weten komen over wat Salvis te bieden heeft?

Ga dan naar ons assortiment of neem contact op en stel ons uw vragen.