Salamander grill

De salamander grill van Salvis is de meest energiezuinige van zijn soort. Door zijn bordherkenning systeem gaat de salamander grill alleen aan wanneer er een kopje, boord of schaal op de plaat wordt gezet. Hierdoor bespaart de salamander grill van Salvis wel tot 70% meer stroom dan elk ander vergelijkbaar apparaat zodat hij zichzelf wel in 1.5 jaar kan terugverdienen!

Makkelijk in gebruik

Mede door het erg simpele bedieningspaneel en het bordherkenning systeem is de salamander grill van Salvis erg makkelijk in gebruik. Wanneer er iets zo licht als een kopje al op de plaat wordt geplaatst slaat de grill meteen aan is hij in enkele seconden op warmte. Naast een hoog gebruiksgemak zorgt het bordherkenning systeem ook voor extra veiligheid in de keuken, wanneer het apparaat namelijk een tijd niet heeft aan gestaan kunt u zich ook niet meer branden bij het plaatsen van een bord. Verder is het apparaat door zijn compacte design overal in de keuken te plaatsen. Hierdoor staat hij nooit in de weg en kan hij de dynamiek in de keuken verhogen door een tactische plaatsing.

Langere levensduur

Doordat het apparaat alleen aan staat bij gebruik en daardoor minder intensief gebruikt wordt gaat de salamander grill ook nog is veel langer mee dan elk ander vergelijkbaar apparaat. Dit zorgt ervoor dat de levensduur van het apparaat ontzettend lang is en veel minder onderhoudsgevoelig is.

Classic

Door bordherkenning vermindering van energieverbruik tot 70%!
salamander grill

Classic Pro

Altijd bereikt u constante resultaten, omdat het toestel automatisch uitschakelt na de gewenste garingtijd.
salamander grill

Meer te weten komen over wat Salvis te bieden heeft?

Ga dan naar ons assortiment of neem contact op en stel ons uw vragen.