De Professionele friteuse van Salvis

De energiezuinige, praktische en veilige professionele friteuse van Salvis kan als geen ander omgaan met arachideolie. Door het vet filtersysteem kan de Fryline Pro wel twee keer zo lang met dezelfde olie blijven frituren. Verder haalt de friteuse door het verbeterde filter schadelijke stoffen uit de olie als geen ander. Door het handige vetpompsysteem hoeft u geen bakken met vet meer te tillen en kunt u veilig het vet binnen enkele minuten filteren.

Het bedieningspaneel

De friteuse komt standaard met een eenvoudig te gebruiken bedieningspaneel die voorgeprogrammeerde programma’s bevat voor tal van verschillende gerechten. Ook is er de optie om zelf programma’s te installeren of te wijzigen. Verder geeft de computer in de professionele friteuse vanzelf aan wanneer het weer tijd is om het vet te filteren of te vervangen zodat u dat zelf niet in de gaten hoeft te houden. Met de Automatic Quantity Adjustment (AQA) worden de bereidingstijden berekend afhankelijk van de hoeveelheid voedsel die gefrituurd moet worden. De stand-by functie zorgt ervoor dat wanneer de frituur niet gebruikt wordt hij zijn energie bespaard en de olie op lagere temperatuur brengt, mede hierdoor kan de olie veel langer worden gebruikt. 

Klaar voor de toekomst

Bij Salvis wordt er graag vooruit gedacht, daarom is de professionele friteuse van Salvis al voorbereid op de voorschriften van het frituren in 2025. De Fryline Pro kan namelijk al vanaf 160 graden Celsius frituren. Verder is de friteuse ontzettend energiezuinig aangezien hij door zijn geavanceerde isolatiemateriaal beter warmte vasthoudt. Als u energiezuinig en duurzaam wilt frituren bent u bij Salvis aan het juiste adres.

Download de brochure voor meer informatie over de Fryline Pro.

Fryline Pro friteuse

professionele friteuse

Meer te weten komen over wat Salvis te bieden heeft?

Ga dan naar ons assortiment of neem contact op en stel ons uw vragen.