Combisteamer CucinaEVO

De luchtgeleiding in de combisteamers van Salvis zorgen er als geen ander voor dat de oppervlakte van het eten in de oven gelijkmatig wordt bereidt, hierdoor hoeft u niet meer tijdens het bereiden van de maaltijd het rooster er uit te halen en om te draaien. Ook lukt het de combisteamer om al vanaf 60 graden Celsius uw gerechten te stomen.

Computer met touchscreen

Verder is het apparaat uitgerust met een slim bedieningspaneel die bestuurd wordt vanaf een touchscreen. Het bedieningspaneel van de combisteamer bevat allerlei voorgeprogrammeerde instellingen voor verschillende gerechten. Wilt u toch het heft in eigen handen kunnen nemen? Maakt u zich geen zorgen, alle programma’s zijn naar eigen wens te wijzigen zodat u alsnog op u eigen wijze te werk kunt gaan. Verder is het apparaat uitgerust met Automatic Quantity Adjustment (AQA), deze functie zal ervoor zorgen dat de combisteamer bij elke hoeveelheid uw gerecht op de juiste manier zal bereiden. Daarnaast kunt u tijdens het koken alle instellingen van de te bereide maaltijd wijzigen tijdens het koken, zonder het kookprogramma ook maar even te stoppen.

Minder warmte verlies

Door het gebruiken van isolatie dat ook gebruikt wordt in de ruimtevaart en drievoudig glas in de deur blijft de gehele buitenkant van de oven op kamertemperatuur, ook wanneer de oven al de hele dag op maximale temperatuur draait. Ook maakt Salvis bij zijn combisteamers geen gebruik van een luchtsluis in de deur. Om deze redenen verliest het apparaat vele malen minder warmte dan elke andere combisteamer en is het erg veilig het apparaat te bedienen. Mede hierdoor verbruikt het apparaat wel 40% minder stroom dan elke andere gemiddelde combisteamer.

Zwitserse betrouwbaarheid

Wanneer u een combisteamer van Salvis heeft aangeschaft zult u ervaren dat het apparaat zo degelijk is dat hij niet tot nauwelijks kapot gaat en slechts jaarlijks een kleine inspectie nodig heeft. Ook zal u merken dat de combisteamer niet tot nauwelijks zal verouderen, dit komt doordat het apparaat werkt met osmosewater waardoor hij in tip top conditie blijft.

Compacte modellen

Dankzij hun compacte en ingenieus ontwerp passen deze compacte modellen waar u niet zonder een combisteamer kunt.
combisteamer

Grote modellen

Dwars of overlangs, kookoppervlak van 600 x 400? U bepaalt de uitvoering en capaciteit die u nodig heeft.
combisteamer

Dubbele uitvoering

Dubbeldek uitvoeringen hebben één bedieningspaneel voor de aparte ovens.
combisteamers

Meer te weten komen over wat Salvis te bieden heeft?

Ga dan naar ons assortiment of neem contact op en stel ons uw vragen.