Pressure steamer

De combinatie van stoom en druk biedt unieke kansen in professionele keukens. Met een pressure steamer kunt u voedsel bereiden zonder zuurstof, hierdoor oxideert het voedsel niet waardoor het al zijn smaak en kleur behoudt. Het krachtige hogedruk systeem van Salvis verkort kooktijden met wel 70% en vergemakkelijkt productieprocessen. Om die reden heeft een pressure steamer dezelfde productiecapaciteit als een tien laags combisteamer. En dat terwijl hij 40% minder water en stroom verbruikt. Wat de pressure steamer van Salvis helemaal bijzonder maakt is dat dit apparaat als enige aangesloten kan worden op osmosewater, door gebruik te maken van osmosewater blijft het apparaat in tip top conditie.

Computer met touchscreen

De pressure steamer van Salvis is uitgerust met een erg slim bedieningspaneel die bestuurd wordt vanaf een touchscreen. De computer van het apparaat bevat allerlei voorgeprogrammeerde instellingen voor verschillende gerechten. Wilt u toch het heft in eigen handen kunnen nemen? Maakt u zich geen zorgen, alle programma’s zijn naar eigen wens te wijzigen zodat u alsnog op u eigen wijze te werk kunt gaan. Dit kunt u doen door de programma’s op het scherm te wijzigen of door met een USB nieuwe programma’s en foto’s te uploaden.

Het apparaat is ook uitgerust met Automatic Quantity Adjustment (AQA), deze functie zal ervoor zorgen dat bij elke hoeveelheid uw gerecht op de juiste manier zal bereiden. Verder kunt u tijdens het koken alle instellingen van de te bereide maaltijd wijzigen tijdens het koken, zonder het kookprogramma ook maar even te stoppen. Kortom met een druksteamer van Salvis kunt u sneller en effectiever koken. 

Download de brochure voor meer informatie over de druksteamer VitalityEVO.

Pressure steamer VitalityEVO

pressure steamer

Meer te weten komen over wat Salvis te bieden heeft?

Ga dan naar ons assortiment of neem contact op en stel ons uw vragen.