Professionele Vacumeermachine

Salvis-GreenVAC revolutioneert moderne keukens met zijn professionele vacumeermachine. Het gebruikt zijn fysieke eigenschappen om voedsel te verrijken, waardoor aroma’s intensiever worden en texturen zachter en malser, terwijl het toch mogelijk is een onbeperkte verscheidenheid aan verschillende componenten vacuüm te verpakken.

Vacumeren zonder plastic

Salvis maakt het vacumeren van voedsel met een professionele vacumeermachine mogelijk zonder het gebruik van plastic zakken. Door het gebruiken van een gastronormbak en een vacuümpomp blijft het gevacumeerde eten langer vers en oxideert het niet. Verder wordt het eten niet geplet tijdens het vacumeren of opbergen. Dit zorgt ervoor dat u het eten veel langer kan bewaren dan wanneer u elke andere vacumeermachine gebruikt. En dat allemaal terwijl u een steentje bijdraagt het milieu.

Makkelijk in gebruik

Doordat de pomp van de professionele vacumeermachine maar van een klein formaat is kunt u deze makkelijk tevoorschijn halen en opbergen na gebruik. De bakken van de vacumeermachine zijn makkelijk schoon te maken en op te bergen.

Download de brochure voor meer informatie over de GreenVAC.

Meer te weten komen over wat Salvis te bieden heeft?

Ga dan naar ons assortiment of neem contact op en stel ons uw vragen.